Nyhet på Bryggen Spa .

GREEN PEEL

yhet hos oss!

Med Green Peel kan du ta vare på huden uten bruk av kniv, injeksjoner eller kjemiske stoffer.


Mange travle kvinner og menn er "solgt". De ønsker resultater de ser og føler uten å begrense hverdagen. Med den myke Green Peel Fresh Up får en i tillegg en herlig glød samtidig som en bremser aldringsprosessen. En svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst. Unge jenter og gutter elsker Green Peel da den gir synlig bedring på acne, arr og store porer.

Green Peel er kåret til nummer en i verdenpå naturlig hudfornyelse. En medisinsk utviklet peeling på ren plantebasis, uten kjemiske ingredienser som kan irritere huden. Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode til optimal hudhelse. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land verden over.

Nytt i Norge er at metoden er utvidet til tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. Den mykeste peelingen; Green Peel Fresh Up er en populær "partypeel!, og en "must" på den røde løperen. Huden gløder samtidig som det er en ideel forebyggelse mot aldring. De sensitive er lettet over at de også kan ta en behandling som virker og til og med styrker huden. De dypere peelingene, Energy og Classic gir forbedring på konkrete hudproblemer som store porer, uren hud, pigmenter, arr og dype rynker. Alle styrkene gir en unik glød samtidig som en kjenner at huden stimuleres i flere dager etterpå.

Green Peel er så naturlig at du kan spise den. Den er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek med spesialitet i aldring og allergi på 50 tallet. Peelingen består av 10 ulike urter. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden , kan den også brukes av de med sensitiv hud. Urtene som brukes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virkek innenfra og ut. Resultatet er som en real treningsøkt for huden.