ANSIKTSBEHANDLINGER

Ved alle våre ansiktsbehandlinger får du en grundig hudanalyse og anbefaling av hjemmeprodukter for å oppnå optimale og varige resultater basert på kundens individuelle behov. Ønsker du store forbedringer, tilbyr vi deg profesjonell veiledning og forslag til en komplett behandlingskur. Hudanalysen er gratis.

GREEN PEEL
Green Peel Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene blir populært kalt "Party Peel". Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelingen både forebyggende og behandlende på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideel som tilvenning til de dypere behandlingene.

Pris: kr 1100,-


Andre ansiktsbehandlinger

Dyprens, Ansikt . (Studentrabatt ) 60 min/ 40 min 850,-/ 600.-
En velgjørende dyprens for alle hudtyper. Vi kan også tilby en spesialbehandling med høykonsentrat av fruktsyrer. Løser opp effektivt keraniserte celler og øker dermed O2 opptaket i huden. Denne behandlingen passer ved acne problemer, fet/grovporet hud, sliten hud og ved solskadet hud.
Ved kur på 5 behandlinger kr 3600.-

Basis ansiktbehandling. 60 min/ 890.-
En klassisk ansiktsbehandling for deg som ønsker en enkel tradisjonell velværebehandling. Huden blir ren, frisk og får tilført fuktighet. Ansiktsmassasje. Vi tilpasser din behandling etter din hudtype/ behov.

Pevonia Skin repair treatment - Anti age. 60 min/ 1060,-
En reparerende ansiktsbehandling for en voksen hud. Behandlingen tilpasses for hud med synlige linjer, hud med nedsatt elastisitet, eller hud med store porer og ujevn hud . Eksklusivt, Collagen eller Elastin serum tilpasses og masseres inn i huden. Dette er en behandling som gir glød.

Kun for menn. 60 min / 890.-
"Vask og polering"?
En ansiktsbehandlig tilpasset etter din hudtype Huden blir grundig renset , "polert og smurt" En avstressende ansiktsmassasje løser opp spenninger i kjeve og ansiktskontur. Behandlingen avsluttes med oppfriskende maske som balanserer fuktighet og fettnivå i huden. Resultatet blir en ren og frisk hud.

Spesialbehandlinger/ansikt.

Pevonia Signaturbehandling med Spesialmasker 120 min / Kr. 1695.-
Behandlingen innledes med rens. Hudanalyse. Deretter farger vi vipper og bryn, og napper brynene. Enzymo-spherides peeling,. Så følger en deilig massasje for ansikt. Tilpasset konsentrat innsluses i huden, etterfulgt av en spesialmaske. Når masken er påført får du en deilig hodebunnsmassasje. Behandlingen avsluttes med nærende krem, øye-gel og leppekrem.

Luminous "C"and"Sea, Plantomer, Anti Free Radical og Rosemaske.

Øyebehandlinger:
De-Stress eye treatment-eye puffines. 30 min /465.-
En lindrende og drenerende spesialbehandling for øyepartiet, designet for å redusere hevelser.
De-stress eye treatment - eye wrinkles. 30 min / 465.-
Spesialbehandlin for det delikate øyeområdet som effektivt forebygger og mykgjør linjer.